Wavin Kenar İzolasyon Bandı

  Ana sayfa > Wavin Malzeme > Wavin Kenar İzolasyon Bandı

Wavin Kenar İzolasyon Bandı

Yerden ısıtma sistemlerinde yalıtım için önemli parçalardan birini strafor oluşturmaktadır. Strafor mantarlı yapısı sayesinde boruların döşenmesini de kolaylaştırır. Aynı zamanda ısı yalıtımı sağlayan straforlar zemine uygunca döşenmektedir. Zeminin metrekaresine uygun olarak döşenen straforlara ek olarak izolasyon bandı kullanılmaktadır. İzolasyon bandı zemine döşenen straforların kenarda oluşturduğu açıklığı gidermek amacıyla kullanılmaktadır. Kenarlarda kalan boşlukların giderilmesi ve duvar kenarlarında da yalıtımın sağlanabilmesi için izolasyon bandı kullanılmalıdır. Isının oda içerisinde hapsolması ve homojen şekilde dağıtılabilmesi için kenar izolasyon bandının önemi oldukça fazladır.

Kenar İzolasyon Bandı Kullanımı

Kenar izolasyon bandının iki farklı seçeneği mevcuttur. Bu seçenekler mekâna uygun olarak değerlendirilerek uygulanmaktadır. Uygulaması oldukça kolay olan kenar izolasyon bandı zeminde tam anlamıyla yalıtımın yapılabilmesi için gereklidir. Duvar ile straforun kesiştiği alanlara uygulanmaktadır. Siyah ve gri-mavi karışımı renk seçenekleri bulunmaktadır. Çeşit anlamında farklı türleri mevcuttur. Kalınlık, yapışkanlı, yapışkansız ve uzunluğuna göre tercih yapılmaktadır. Mekân zeminine ve strafor döşemesine oranla uygun bir kenar izolasyon bandı tercih edilir. Sulu yerden ısıtma sistemlerinde kullanılan wavin kenar izolasyon bandı firma tarafından üretilmektedir. Firmanın kendi fabrikalarında üretilen izolasyon bandı wavin strafor ve wavin yerden ısıtma boruları ile uyumludur.

Bir tarafından folyo bulunan kenar izolasyon bandının diğer tarafından yapışkan bulunmaktadır. Folyolu kısım ısı geçişini engelleyerek yalıtım sağlamaktadır. Yerden ısıtma sisteminde kullanılan kenar izolasyon bandını tek olarak sipariş verebileceğiniz gibi uygulama ile de değerlendirebilirsiniz. Wavin marka ürünleri Hak enerji olarak sizlere sunmaktayız. İstediğiniz Wavin marka ürünler ile yerden ısıtma sistemleri uygulaması talebinde bulunabilirsiniz. Günün her saatinde sizlere verdiğimiz kusursuz hizmetten faydalanmak ve uzman kadromuz uygulama desteği almak için bizlere ulaşabilirsiniz.


Wavin Kenar İzalasyon BandıWavin Kenar BandıKenar İzolasyon BandıKenar İzolasyon Bandı FiyatKenar İzolasyon Bandı UygulamasıWavin Yapışkanlı Kenar BandıWavin 8mm*15cm Kenar BandıWavin Yapışkansız Kenar BandıWavin Kenar Bandı Metre FiyatıWavin Marka Kenar Yalıtım BandıWavin Marka Isı Yalıtım BandıWavin Yerden Isıtma Kenar BandıYapışkanlı Wavin Marka Kenar BandıWavin Yalıtım Bandı FiyatlarıWavin Folyolu Kenar Bandı
  • Yerden Isıtma istanbul Alttan Isıtma Zemin Isıtma Sistemleri

  •   Avrupa Yakası Adresimiz: Demirciler Sitesi 3. Yl No:45 Seyitnizam, 34015
    Zeytinburnu/İSTANBUL
  •   Anadolu Yakası Adresimiz: Dumlupınar Mh. Özen Sk A Blok No:48 D:18 Nuhoğlu Yenitepe Residence
    Kadıköy/İSTANBUL
  •   0212 812 61 94
  •   0507 261 00 00
  •   info@yerdenisitma.org

Hak Enerji yerden ısıtma sistemleri sektörünün lider firmasıdır. yerden ısıtma borusu , yerden ısıtma straforu, yerden ısıtma kollektörü , yerden ısıtma oda termostatı gibi birçok malzemeyi firmamızdan alabilirsiniz. Alanında en fazla Yerden ısıtma uygulaması yapan firmayız. Fırsat; ücretsiz projelendirme hizmeti için Hemen Arayın. www.yerdenisitma.org Hak Enerji mülküdür. www.hakenerji.com.tr