Rehau Yerden ısıtma Borusu

  Ana sayfa > Rehau > Rehau Yerden ısıtma Borusu

SATIN ALMAK İÇİN RESMİ E-TİCARET SİTEMİZİ GÜVENLE ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ

Rehau Yerden Isıtma Borusu

Sulu yerden ısıtma sistemlerinin temel malzemeleri arasında bulunan yerden ısıtma borusu, su sirkülasyonunu içerisinde dolaştıran en önemli kısımdır. Bu borular, bugün sulu yerden ısıtma sistemlerinin geliştirilmesi konusunda faaliyetleri bulunan her marka tarafından üretilirken, rehau yerden ısıtma borusu ürünleri de markanın en önemli ürünlerinden birisidir.

Marka, bugün sunmuş olduğu rehau yerden ısıtma borusu ürünleri sayesinde  uygulanan sistemlerin çok daha konforlu ve gerçekten kaliteli bir sonuca ulaşmasına yardımcı olmaktadır. Bu bağlamda da sunulan ürünlere bakıldığında pert boru ve pexa boru gibi iki farklı çeşit arasında seçimler yapılması mümkündür. Bu boruların her biri özellikte sahip oldukları oksijen bariyeri ve kesit kalınlıkları ile değişimler göstermektedir.

Rehau Yerden Isıtma Borusu Nasıl Kullanılır?

Sulu yerden ısıtma sistemlerinin en önemli parçalarından biri olan rehau yerden ısıtma borusu zemin üzerinde strafor döşeme işlemi gerçekleştirildikten sonra kullanılır. Çünkü zemin straforu döşenmesi sonrasında strafor üzerinde bulunan gözenekler sayesinde boruların döşenebileceği kanallar elde edilir. Bu kanallar arasında da pratik ve düzenli bir şekilde pert veya pexa boru ürünlerinin döşeme işlemleri gerçekleştirilir.

Eğer rehau yerden ısıtma borusu döşeme işlemleri sırasında boru belirli bir noktada yetersiz kalırsa, devam edecek yapının elde edilmesi açısından da bağlantı rekoru gibi parçalar kullanılır. Bu sayede boru bağlantıları sırasında hiçbir kaçak olmadan ve eksiksiz bir şekilde kollektör noktasına ulaşacak kadar uzunlukta her oda ve bölümde boru döşeme işlemleri tamamlanır. 

Rehau Yerden Isıtma Borusu Nasıl Temin Edilir?

Bir noktada sulu yerden ısıtma çalışmalarının gerçekleştirilmesi için rehau boru malzemelerine ihtiyaç duyulduğunda bu ürünler, öncelikle 16x2,00 veya 17x2,00 milimetre gibi kesit özellikleri ile tercih edilmelidir. Bu tercih sonrasında da istenilen boru ürünleri makaralar vasıtasıyla temin edilirken, her makara ortalama olarak 500 veya 600 metre gibi bir uzunluğa sahiptir.

Belirtilen uzunlukları ile temin edilmiş olan rehau yerden ısıtma borusu ürünleri, pe-rt veya pex-a gibi farklı bir seçimle birlikte her noktada güvenilir ve konforlu bir kullanım oluşturacaktır. Yüksek kaliteli, yüksek basınç altında çapraz bağlanmış ve oksijen bariyerli bu borular çok uzun ömürlü bir kullanım ile birlikte strafor ve şap betonu arasında hasar görmeden, nem veya küfe dayanıklı olarak yıllarca kullanılabilir.  

Rehau Yerden Isıtma Borusu Rehau Yerden Isıtma Borusu FiyatlarıRehau Yerden Isıtma BoruRehau Yerden Isıtma Borusu Özellikleri Rehau Boru Fiyat ListesiRehau Yerden Isıtma Boru Çeşitleri
  • Yerden Isıtma istanbul Alttan Isıtma Zemin Isıtma Sistemleri

  •   Avrupa Yakası Adresimiz: Demirciler Sitesi 3. Yl No:45 Seyitnizam, 34015
    Zeytinburnu/İSTANBUL
  •   Anadolu Yakası Adresimiz: Dumlupınar Mh. Özen Sk A Blok No:48 D:18 Nuhoğlu Yenitepe Residence
    Kadıköy/İSTANBUL
  •   0212 812 61 94
  •   0507 261 00 00
  •   info@yerdenisitma.org

Hak Enerji yerden ısıtma sistemleri sektörünün lider firmasıdır. yerden ısıtma borusu , yerden ısıtma straforu, yerden ısıtma kollektörü , yerden ısıtma oda termostatı gibi birçok malzemeyi firmamızdan alabilirsiniz. Alanında en fazla Yerden ısıtma uygulaması yapan firmayız. Fırsat; ücretsiz projelendirme hizmeti için Hemen Arayın. www.yerdenisitma.org Hak Enerji mülküdür. www.hakenerji.com.tr