Rehau Oda Termostatı

  Ana sayfa > Rehau > Rehau Oda Termostatı

SATIN ALMAK İÇİN RESMİ E-TİCARET SİTEMİZİ GÜVENLE ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ

Rehau Oda Termostatı

Isıtma işleminin gerçekleştirildiği bir noktada termostat, elde edilen ısının belirli bir seviyede sürekli olarak devam etmesi için gereken ayarlamaları otomatik bir şekilde sağlar. Bu bağlamda sulu yerden ısıtma sistemleri içerisinde de rehau oda termostatı kullanılması vasıtasıyla aynı yapı kolaylıkla elde edilebilir. Çünkü bu termostat çok pratik bir şekilde kablolu veya kablosuz olarak kullanılabilir. 

Her iki sistemde de kablolu ya da kablosuz olarak kullanılan rehau oda termostatı sistemlerinde temel işlev, sıcaklığın istenilen bir dereceye yükseltilmesi veya düşürülmesidir. Bu konum açısından termostat belirtilen komutları yerine getirir ve sıcaklık istenilen derecenin altına düştüğünde tekrar bu dereceye ulaştırarak, ideal ısı konforu sağlar.

Kablolu Rehau Oda Termostatı

Konforlu yerden ısıtma sistemlerinin kurulması açısından kurulum gerçekleştirilen ev veya işletmenin her bölümünde ayrı ayrı kullanılabilecek en klasik ürünlerden birini kablolu yapısıyla yine rehau oda termostatı oluşturmaktadır. Bu termostat, zemindeki boru tesisatına kablo yöntemi ile bağlandıktan sonra duvara monte edilir ve üzerinde bulunan butonlar vasıtasıyla ısı ayarlamaları kolaylıkla sağlanabilir. 

Kablolu rehau oda termostatı kullanılabilecek en pratik yöntemlerden biri olarak her oda içerisinde ayrı ayrı birer tane bulunabilir. Ancak bu sistem temel olarak elektrik bağlantısı ile çalıştığı için elektrik kesintisi veya elektrik arızaları gibi durumlarda termostat kullanılamayacak bir hale gelir. Sonrasında elektrik sorununun giderilmesi anına kadar işlev göstermeyecektir.

Kablosuz Rehau Oda Termostatı NEA SMART 2.0

Rehau markası tarafından sulu yerden ısıtma sistemleri içerisinde kullanılması açısından sunulan en ideal ürünlerden birisi NEA SMART 2.0 kablosuz termostat ürünleridir.  Çünkü kablosuz yani uzaktan bağlantı ile kullanılabilen rehau oda termostatı ürünleri, uzaktan kullanımı ile birlikte elektrik bağlantısı olmadan yani elektrik kesintileri yaşandığında dahi rahatlıkla kullanılabilir. 

NEA SMART 2.0 Rehau markası özel bir şekilde geliştirdiği kablosuz oda termostatı ürünlerinde uzaktan sinyalizasyon yöntemi ile kullanım fırsatı sağlamaktadır. Bu konuda rehau oda termostatı yine aynı şekilde küçük bir kutuyla odanın herhangi bir noktasında duvara yapıştırılabilir ve akıllı telefon ya da kumanda gibi bir vasıta ile uzaktan kontrol edilebilir. Önemli olan nokta gönderilecek komutların termostatın sinyali alabileceği belirli bir mesafede veya bağlantı durumunda olmasıdır. 

Rehau Oda TermostatıRehau Oda Termostatı MontajıRehau Oda Termostatı Kullanım KlavuzuRehau Oda Termostatı Nasıl Kullanılır?Rehau Oda Termostatı FiyatıRehau Oda Termostatı KullanımıRehau Oda Termostatı nea hctRehau Kablosuz Oda TermostatıRehau Yerden Isıtma Oda TermostatıRehau Nea Oda TermostatıRehau Kablolu Oda TermostatıRehau Oda Termostatı FiyatlarıRehau Oda Termostatı AyarlamaRehau Nea Smart 2.0 fiyatRehau Bayi Oda Termostatı SiparişRehau Kablosuz TermostatRehau Nea Smart 2.0 Oda Termostatı
  • Yerden Isıtma istanbul Alttan Isıtma Zemin Isıtma Sistemleri

  •   Avrupa Yakası Adresimiz: Demirciler Sitesi 3. Yl No:45 Seyitnizam, 34015
    Zeytinburnu/İSTANBUL
  •   Anadolu Yakası Adresimiz: Dumlupınar Mh. Özen Sk A Blok No:48 D:18 Nuhoğlu Yenitepe Residence
    Kadıköy/İSTANBUL
  •   0212 812 61 94
  •   0507 261 00 00
  •   info@yerdenisitma.org

Hak Enerji yerden ısıtma sistemleri sektörünün lider firmasıdır. yerden ısıtma borusu , yerden ısıtma straforu, yerden ısıtma kollektörü , yerden ısıtma oda termostatı gibi birçok malzemeyi firmamızdan alabilirsiniz. Alanında en fazla Yerden ısıtma uygulaması yapan firmayız. Fırsat; ücretsiz projelendirme hizmeti için Hemen Arayın. www.yerdenisitma.org Hak Enerji mülküdür. www.hakenerji.com.tr