Fraenkische Malzeme

  Ana sayfa > FRAENKISCHE > Fraenkische Malzeme

SATIN ALMAK İÇİN RESMİ E-TİCARET SİTEMİZİ GÜVENLE ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ



Frankısche Yerden Isıtma Borusu
Fraenkische Yerden Isıtma Borusu

Frankısche Yerden Isıtma Straforu
Fraenkische Yerden Isıtma Straforu

Frankısche Yerden Isıtma Kollektörü
Fraenkische Yerden Isıtma Kollektörü

Frankısche Oda Termostatı
Fraenkische Oda Termostatı

Frankısche Termostatik Vana
Fraenkische Termostatik Vana

Frankısche Kontrol Paneli
Fraenkische Kontrol Paneli

Frankısche Sabit Değer Ayar Seti
Fraenkische Sabit Değer Ayar Seti

Frankısche Bağlantı Rekoru
Fraenkische Bağlantı Rekoru

Frankısche Şap Katkı Maddesi
Fraenkische Şap Katkı Maddesi

Frankısche Kenar İzolasyon Bandı
Fraenkische Kenar İzolasyon Bandı

Fraenkische Malzeme

Bina tekniği uygulamaları gerçekleştirilmesi kapsamında öncelikli çerçevede sulu yerden ısıtma sistemleri için tüm uygulamayı gerçekleştirecek bağlamda üretim gerçekleştiren Fraenkische markası, bu üretimlerini dünyanın dört bir yanına bayiler aracılığı ile ulaştırmaktadır. Yani firmamız gibi Fraenkische bayi konumunda hizmet veren işletmeler yerden ısıtma sistemleri uygulaması için yine Fraenkische malzeme seçeneklerini kullanma vasıtasıyla yaşam ve çalışma alanlarında konforlu sulu yerden ısıtma sistemleri sunmaktadır. 

Fraenkische Ürünler Listesinde Neler Bulunmaktadır?

Bir sulu yerden ısıtma sistemi içerisinde kullanılacak farklı parçalara ayrılan Fraenkische ürünler markanın birebir olarak Almanya'daki tesislerinde ürettiği ürünler olarak uygulamada yer almaktadır. Temel olarak uygulamada ihtiyaç duyulan bu parçalar arasında;

  • Oksijen bariyerli pe-xa borular
  • Polimer izolasyon plakaları yani yerden ısıtma straforları
  • Kenar izolasyon bandı
  • 2-12 aralığında değişen ağızlara sahip olarak debi göstergeli çelik kollektör
  • Kesme vanası
  • Nikelaj kaplama bağlantı rekoru
  • Şap katkı maddesi
  • Kavis dirsekler
  • Sabitleyici çengeller
  • Dijital oda termostatı
  • Aktüatör
  • Otomasyon sistemi terminal kutusu
  • 2 yollu vana
  • Sıva altı kollektör dolabı
  • Sabit değer ayar seti yer almaktadır.

Bu liste dahilinde yer adam Fraenkische ürünler sulu yerden ısıtma sistemlerinin proje bazlı olarak uygulanması için birebir kullanılması gereken malzemeleri oluşturmaktadır. Örneğin, pe-xa borular tesisat içerisinde su dolaşımını sağlarken, kollektör su giriş/çıkışını ve sabit değer ayar seti hem sıcaklık hem de basınç ayarlamasını sağlamaktadır. Bu nedenle her malzeme markanın sulu yerden ısıtma sistemleri içerisinde kullanımı mecburiyet oluşturan bir yapıya sahiptir.

Güncel Fraenkische Ürün Kataloğu

Sunulan liste ile birlikte sistemde yer alan her Fraenkische malzeme belirli bir ürün kataloğu ile her yıl güncel şekilde dünya genelindeki bayilere sunulmaktadır. Türkiye'de İstanbul, İzmir, Ankara, Muğla gibi farklı kentlerde bayii hizmetleri veren firmamız sayesinde de bu kataloğa ulaşarak katalog içerisindeki ürünlerin özelliklerini, son birim fiyatlarını ve toplu fiyatlarını öğrenmeniz mümkün olacaktır.

Firmamız özellikle bina tekniği sistemleri içerisinde bulunan sulu yerden ısıtma sistemleri kapsamında gereken Fraenkische ürünler için bayi ve satış hizmetleri sunmaktadır. Ayrıca bu ürünler firmamızın konutlarda, kurumlarda ve işletmelerde gerçekleştirdiği uygulamalarda birebir olarak tamamen uyumlu şekilde kullanılmaktadır. Çünkü Fraenkische markasın ürün politikasında sunduğu sistemsel uyumluluk maddesi bağlamında bu ürünler birleşerek bir sistem oluşturmakta ve birbirleri ile kusursuz şekilde uyumlu çalışma sergilemektedir.

Fraenkische Fiyat Listesi

Firmamızın sunduğu bu ürünlerin her biri ithal malzeme yapısına sahip olarak Almanya fabrikalarında üretimi gerçekleştirilen ürünlerdir. Bu nedenle yerden ısıtma sistemleri için Fraenkische fiyat listesi firmamız bağlamında merkezi yapıdan alınmış rakamlar ile belirlenmektedir. Bu liste içerisinde her fiyat, birim fiyat ve toplam fiyat olarak ayrı ayrı olmak üzere Euro kuru üzerinden tespit edilir.

Firmamız ürün satışlarında ve uygulamalarda Fraenkische malzeme temini için kullanılan her ürünün güncel fiyatı ile Euro bazında hesaplamalar yapmaktadır. Bu bağlamda güncel döviz kuru ile yapılan hesaplamalar üzerine %18 KDV birimi eklendikten sonra marka tarafından belirlenmiş güncel fiyat listesi ile hizmet vermeye devam edilmektedir.

Fraenkische Yerden Isıtma Fraenkische Yerden Isıtma BorusuFraenkische Yerden Isıtma KollektörüFraenkische Yerden Isıtma Kontrol Paneli KullanımıFraenkische Yerden Isıtma KatalogFraenkische Yerden Isıtma FiyatFraenkische Yerden Isıtma Straforu
  • Yerden Isıtma istanbul Alttan Isıtma Zemin Isıtma Sistemleri

  •   Avrupa Yakası Adresimiz: Demirciler Sitesi 3. Yl No:45 Seyitnizam, 34015
    Zeytinburnu/İSTANBUL
  •   Anadolu Yakası Adresimiz: Dumlupınar Mh. Özen Sk A Blok No:48 D:18 Nuhoğlu Yenitepe Residence
    Kadıköy/İSTANBUL
  •   0212 812 61 94
  •   0507 261 00 00
  •   info@yerdenisitma.org

Hak Enerji yerden ısıtma sistemleri sektörünün lider firmasıdır. yerden ısıtma borusu , yerden ısıtma straforu, yerden ısıtma kollektörü , yerden ısıtma oda termostatı gibi birçok malzemeyi firmamızdan alabilirsiniz. Alanında en fazla Yerden ısıtma uygulaması yapan firmayız. Fırsat; ücretsiz projelendirme hizmeti için Hemen Arayın. www.yerdenisitma.org Hak Enerji mülküdür. www.hakenerji.com.tr