Wavin Malzeme

  Ana sayfa > Wavin Malzeme

Satın Almak İçin N11 Resmi Mağazamızı Güvenle Ziyaret Edebilirsiniz


Wawin Yerden Isıtma Borusu
Wavin Yerden Isıtma Borusu

Wavin Yerden Isıtma Straforu
Wavin Yerden Isıtma Straforu

Wavin Kollektör
Wavin Kollektör

Wavin Oda Termostatı
Wavin Oda Termostatı

Wavin Termostatik Vana
Wavin Termostatik Vana

Wavin Kontrol Paneli
Wavin Kontrol Paneli

Wavin Sabit Değer Ayar Seti
Wavin Sabit Değer Ayar Seti

Wavin Bağlantı Rekoru
Wavin Bağlantı Rekoru

Wavin Şap Katkı Maddesi
Wavin Şap Katkı Maddesi

Wavin Kenar İzolasyon Bandı
Wavin Kenar İzolasyon Bandı


Wavin Yerden Isıtma Sistemi Malzemeleri

Wavin markası 50 yıllık tecrübesi ile yerden ısıtma sistemleri ürünlerini kendi fabrikalarında üretmektedir. Üretim aşamasında dayanıklılık testlerine tabi tutulan ürünler uzun yıllar kullanım imkânı sağlamaktadır. Modern teknolojiye uygun bir ısıtma sistemi olan yerden ısıtma sistemlerinde kullanılan her malzeme oldukça büyük bir öneme sahiptir. Bu parçaların kaliteli olması sistemin kusursuz çalışabilmesine olanak sağlamaktadır. Aynı zamanda kullanılan ürünlerin birbiri ile uyumlu olması gereklidir. Wavin markası tarafından üretilen her ürün birbiri ile tam uyumluluk göstererek sistemin sorunsuz bir şekilde çalışmasına yardımcı olmaktadır.

Yerden ısıtma sistemleri kusursuz bir şekilde ısınma ihtiyacının karşılanmasına olanak sağlamaktadır. Modern teknoloji yardımı ile üretilen tüm ürünler sayesinde ısıtma sistemleri uzun süreli kullanım imkanı sunmaktadır. Bakım maliyetlerinin düşük olması ve yerden tasarruf sağlanması yerden ısıtma sistemlerinin tercih edilmesinde önemli bir rol oynamaktadır.

Wavin Yerden Isıtma Borusu

Yerden ısıtma sisteminde kullanılan en önemli parçalardan biri yerden ısıtma borularıdır. Yerden ısıtma borularının farklı çeşitleri mevcuttur. Bu çeşitler mekana ve projeye uygun olarak seçilerek uygulanmaktadır. Wavin Pe-Rt borular sulu yerden ısıtma sistemlerinde kullanılmaktadır. Wavin markası tarafından üretilen bu borular yüksek sıcaklığa karşı dayanıklıdır. Bu sebeple kullanım süresi içerisinde sıcak suyun herhangi bir hasar vermesi beklenemez. Boruların uygulamaya geçilmeden önceki aşamasında mekânda gerekli keşif yapılmaktadır. Bu keşife bağlı olarak hazırlanan projede hangi çeşit borunun ne kadar miktarda kullanılacağına karar verilmektedir. Açılımı PE-Raised Temperature olan bu borular yüksek sıcaklığa dayanıklı anlamına gelmektedir. Boruların kullanım miktarı metrekareye bakılarak belirlenmektedir. Mekânın metrekaresinin dışında iç ve dış durumu ile ilgili de bilgi alınmaktadır. Eksiksiz bir şekilde hesap edilmesi köşelerde boşluk kalmayacak şekilde uygulanabilmesi için büyük bir gerekliliktir. Wavin yerden ısıtma borusunun fiyatı merak edilen bir diğer unsurdur. Metrekare ile fiyatlandırılma yapıldığından mekanın önemi oldukça büyüktür. Wavin fiyat listesi 2021 bilgileri aracılığıyla mekana uygun bir fiyatlandırma yapılmaktadır.

Wavin Yerden Isıtma Straforu

Strafor yerden ısıtma sisteminde kullanılan bir yalıtım malzemesidir. Tesisatın oluşturulabilmesi için büyük bir öneme sahip olan strafor mantarlı bir yüzeye sahiptir. Boru uygulaması öncesinde zemine döşenen strafor yalıtımın sağlanabilmesi için gereklidir. Borular içerisinde dolaşan sıcak suyun ısısının zemin altına geçişini engellemek ve ısının doğrudan zemin üstüne çıkabilmesini sağlamak amacıyla kullanılmaktadır. Gözenekli yapısı boruların üzerine kolayca yerleştirilmesine olanak sağlamaktadır. Bu işlem boruların sabitlenebilmesine yardımcı olmaktadır. Straforlar herhangi bir darbeye ve sıcaklığa karşı dayanıklı olan ürünlerdir. Ürünlerde kırılma, çatlama veya küflenme gibi bir durum ile karşılaşılmaması için gerekli tüm testler yapılmaktadır. Metrekare ölçümleri ile temin edilen yerden ısıtma straforu wavin katolog fiyatlarına göre değerlendirilmektedir. Fiyatlandırma konusunda bilgi sahibi olmak isteyen kişilerin wavin bayileri ile iletişime geçmesi gereklidir.

Wavin Kollektör

Yerden ısıtma sisteminde kullanılan kollektör sıcak suyun giriş ve çıkışının sorunsuz olarak işlev görebilmesi için tercih edilmektedir. Kollektörlerin giriş ve çıkış sayıları oldukça çeşitlidir. Hangi kollektörün ne şekilde kullanılacağı ise yine proje kapsamında belirlenmektedir. Oldukça dayanıklı olan kollektörler ısı, rüzgâr, yağmur ve darbelere karşı dayanıklıdır. 3’lü, 5’li ve 6’lı gibi farklı yapılara sahip olan kollektörler naylon ve plastik birleşimi ile üretilmektedir. Üretimi sırasında dayanıklılığı kanıtlanmış olduğundan kullanım sırasında bir sorun ile karşılaşılması beklenmez. Dış boru çapı 25 milimetre olan kollektörler genişletilebilir bir yapıya sahiptir. Debi seviyesinin ayarlanabilmesine olanak sağlayan bu malzeme tüm sulu yerden ısıtma sistemlerinde kullanılması gereken bir parçadır.

Wavin Oda Termostatı

Isının ayarlanabilmesi için yerden ısıtma sistemlerinde kullanılan oda termostatının iki seçeneği bulunmaktadır. Analog ve otomatik seçenekleri mevcut olan oda termostatı kişinin talep ve tercihleri ile kolayca seçilebilmektedir. Yerden ısıtma sisteminde kullanılan termostat ile mekanın sıcaklığı isteğe göre kolayca ayarlanabilmektedir. Manuel olarak kullanılan analog termostatlar daha uygun fiyatlı olan seçeneklerdir. Montajı duvara yapılan oda termostatı üzerinde düğmeler bulunmaktadır. Isı seviyesinin ayarlanabilmesi için sağa ve solo çevirmek yeterlidir. Isının kolayca ayarlanabilmesine olanak sağlamasına karşın otomatik termostatlar çok daha yoğun olarak tercih edilmektedir. Manuel olarak termostat ayarı yapmak istemeyen kişiler için otomatik seçenekler bir kurtarıcıdır. Gerek görüntüsü gerekse sağladığı kullanım kolaylığı sebebiyle otomatik oda termostatları yerden ısıtma sisteminde tercih edilmektedir. 24 volt akım ile çalışan termostatlar plastik olarak üretilmektedir. Otomatik termostatın üzerinde dijital bir gösterge yer almaktadır. Dokunmatik olarak ısı ayarının yapılabilmesine olanak sağlamasına karşın kişi tercihleri ön planda tutulmaktadır. Kişiler kendi ihtiyaçlarına ve bütçelerine yönelik olarak istediği oda termostatını seçebilmektedir. Wavin fiyat listesi 2020 ve 2021 planlanmasında oda termostatlarının fiyatlandırılmasına erişilmesi mümkündür.

Wavin Bağlantı Rekoru

Wavin malzeme üretimi ile kendini gösteren bir firmadır. Ürettiği her ürünün yüksek kalitede olması tercih edilmesinde önemli bir rol üstlenmektedir. Bağlantı rekoru boruların kollektöre bağlanabilmesi amacıyla kullanılmaktadır. Oldukça küçük olmasına karşın önemi büyük olan bu parça 16x2 ve 17x2 milimetre borular için idealdir. Kollektör birleşim yerlerinde kullanılan bağlantı rekoru çok katmanlı borular ile uyumludur. Wavin ürünleri ile tam uyumluluk gösteren bağlantı rekorunda paslanma ve kırılma gibi olumsuz durumlar ile karşılaşılmamaktadır. Pirinç malzeme ile üretimi yapılan bağlantı rekoru su ve hava kaçağı gibi durumların önüne geçilebilmesi amacıyla kullanılmaktadır.

Wavin Kontrol Paneli

Otomasyon sisteminde ayrı bir parça olarak sunulmaktadır. Kontrol paneli wavin firması tarafından üretilmektedir. Yerden ısıtma sistemlerinde kullanılan bu malzeme tesisat bağlantısı ile eklenmektedir. Elektrik ile sisteme dahil olan kontrol panelleri bütçe ve mekana uygun olarak temin edilmektedir. Tesisat bağlantısı ile uyum halinde olan kontrol panelinin giriş sayısı seçenekleri farklıdır. Bu sebeple kullanılacak kontrol panelinin fiyatı da değişkenlik göstermektedir. Net bir örnek vermek gerekirse 5 termostat için 5 girişe sahip olan kontrol panelinin tercih edilmesi gerekir.

Wavin Sabit Değer Ayar Seti

Petekler eski sistem bir ısınma sistemidir. Oldukça yer kaplaması ve dekoratif durmaması sebebiyle günümüzde tercih edilmemektedir. Fakat bu peteklerin yerine yerden ısıtma sistemlerinin kurulması mümkündür. Bu aşamada radyatör yerine sabit değer ayar seti kullanılmaktadır. Böylece yerden ısıtma sisteminin sorunsuz olarak çalışması sağlanır. Wavin markasının kendi fabrikalarında ürettiği sabit değer ayar seti radyatör kullanımı olan yerlerde ısıtma sistemine dönüştürülebilmesini sağlamaktadır.

Wavin Şap Katkı Maddesi

Şap yapı çalışmalarında kullanılan bir malzemedir. Bu malzeme düz beton dökme işlemi olarak da bilinmektedir. Zemin yalıtımının tam anlamıyla sağlanabilmesi için şap kullanımı gereklidir. Fakat dökülen betonun güçlendirilebilmesi için yerden ısıtma sistemlerinde şap katkı maddesi kullanılmaktadır. Kullanılan bu katkı maddesi betonun çok daha dirençli ve dayanıklı olabilmesine olanak sağlamaktadır. Bu madde sayesinde dökülen betondan daha yüksek verim alınması sağlanmaktadır. Zemin işleminin tamamlanması ardından üst kısma dökülen şap kalıtımın tam anlamıyla gerçekleştirilebilmesi amacıyla tercih edilmektedir. Kullanılan bu madde sağlığa kesinlikle zararlı değildir. Beton içerisine dökülerek kullanılmaktadır. Wavin markası şap katkı maddesini kendi fabrikalarında üretmektedir. Üretim sırasında birçok teste tabi tutularak sağlığa zararlı olmadığını kanıtlamıştır.

Wavin Yerden Isıtma Wavin Yerden Isıtma BorusuWavin Yerden Isıtma KollektörüWavin Yerden Isıtma Kontrol Paneli KullanımıWavin Yerden Isıtma KatalogWavin Yerden Isıtma FiyatWavin Yerden Isıtma Straforu
  • Yerden Isıtma istanbul Alttan Isıtma Zemin Isıtma Sistemleri

  •   Avrupa Yakası Adresimiz: Şehremini Mah, Ayık Fırın Sk. No:2
    Fatih/İSTANBUL
  •   Anadolu Yakası Adresimiz: Dumlupınar Mh. Özen Sk A Blok No:48 D:18 Nuhoğlu Yenitepe Residence
    Kadıköy/İSTANBUL
  •   0212 812 61 94
  •   0507 261 00 00
  •   info@yerdenisitma.org

Hak Enerji yerden ısıtma sistemleri sektörünün lider firmasıdır. yerden ısıtma borusu , yerden ısıtma straforu, yerden ısıtma kollektörü , yerden ısıtma oda termostatı gibi birçok malzemeyi firmamızdan alabilirsiniz. Alanında en fazla Yerden ısıtma uygulaması yapan firmayız. Fırsat; ücretsiz projelendirme hizmeti için Hemen Arayın. www.yerdenisitma.org Hak Enerji mülküdür. www.hakenerji.com.tr